viking írta:Geri!
A plexin a két felső csavarnak való lyuk kisebb, nem megy bele a gumibolha.
(Le akartam cserélni a plexit és beletenni a pirosra eloxált csavarokat is, hogy még cscsébb legyen...)
A felso kettohoz nem megy gumibigyoanya. hanem egy sima csavar azert kiseb a lik.
Ha egyrol beszelunk
Profi motorkerékpár szerviz és alkatrészek a legolcsóbban
Pályamotor felkészites, tuningolás, futóműbeállitás
"Motivation is everything. Everyone can improve themselves..."
"You never know how far you might have gotten, unless you try!" Michael John Mentzer
"Pain is temporary...Glory is forever!"
Geri!
A plexin a két felső csavarnak való lyuk kisebb, nem megy bele a gumibolha.
(Le akartam cserélni a plexit és beletenni a pirosra eloxált csavarokat is, hogy még cscsébb legyen...)
"You never know how far you might have gotten, unless you try!" Michael John Mentzer
Valahol ebbe a topicba tartozik szerintem a kérdésem remélem.
Még megkérdeznélek titeket mielőtt bontókat telefonálnék fel alkatrész ügyben. Mégpedig a Ram-Air és a Váz közötti gumiról lenne szó.
Barátomnak lassan születésnapja lesz. Szeretném meglepni egy párral. Esetleg ha valakinek lenne eladó, érdekelne.
GSX-R 750 K4 van neki. Sajnos Debrecenben a powercityben csak Ram-Air Assy ban kapható, igen "szép" áron. Ráadásul Ram-Air csatornából van nekem négy is.
Pálesz írta:Nem tudja valaki hol lehet olyan tankdekort venni, ami nem karbon mintás hanem olyan szinű mint a tank? Szinte mindenhol csak karbonmintás van.
Pontosan mit értesz tankdekor alatt?
Hát ami eltakarja a tanksapkát, olyan anyagú mint a tankpad.
Pálesz írta:Nem tudja valaki hol lehet olyan tankdekort venni, ami nem karbon mintás hanem olyan szinű mint a tank? Szinte mindenhol csak karbonmintás van.
Pontosan mit értesz tankdekor alatt?
"Kit ölt meg? Senkit, még csak reggel van!" dr.House
Újra kéne fényezni, a röhögős emotikont pedig nem értem.